CyberKey med GSM-styring

CyberKey er vår egen GSM-styring. Den kan tilpasses de fleste bommer og porter, og lar deg og registrerte brukere enkelt åpne og lukke bommer eller porter ved hjelp av nettside, mobiltelefon eller SMS. Vi har brukt lang tid på å utvikle CyberKey, og er nå trygg på at vi har et godt og gjennomtenkt produkt, som vil bidra til å automatisere og effektivisere manuelle og tidkrevende prosesser rundt tilgang til bommer og porter. Våre kunder er enige med oss. Etter at vi begynte å selge CyberKey, har den raskt blitt et av våre mest populære produkter!

Hvordan fungerer CyberKey?

CyberKey fungerer ved at en GSM-boks installert med SIM-kort kobles til porten eller bommen. Når dette er gjort, kan brukere ringe et telefonnummer og bommen eller porten vil åpne seg. Hvem som har tilgang til å kunne åpne porten ved å registrere brukernes telefonnummer, enten ved å sende SMS-kode til GSM-nummeret eller via egen nettside for din GSM-boks.

Fordeler med CyberKey GSM-styring

  • Kan benyttes på opptil 1200 brukere, med mulighet for oppgradering ved behov
  • Programvaren oppdateres jevnlig
  • Oversiktlig loggføring av brukere
  • Registrering av tidsur og tidsinnstillinger som lar bommen eller porten være åpen på enkelte tider av døgnet.
  • Alarminngang for varsling av brann, feil og lignende
  • Komplett årsur som er tilpasset norske helligdager
  • Mulighet for tilkobling av RFID leser eller Radiostyring som en alt i ett løsning.

Enkel administrering på CyberKeys egen nettside

Vi anbefaler alle våre kunder å ta i bruk CyberKeys egen nettside. Da kan du enkelt administrere de ulike egenskapene til CyberKey fra datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Via nettsiden har du tilgang til en enkel og tidsbesparende registrering og avregistrering av brukere, fullstendig logg over de siste 100 passeringer og en oversikt over alle registrerte brukere. 

Husk at dersom du skal loggføre registrerte brukere av fjernkontrollen, må du ifølge personvernloven informere brukere om dette før systemet tas i bruk. Med CyberKey har du muligheten til å sende en SMS til brukere om at passeringen har blitt loggført.

Du skal kunne være trygg på informasjonen som samles med CyberKey, derfor er den tilpasset EUs GDPR-direktiv for personvern. 

Stjålet fjernkontroll? Det er ikke lenger et problem. Dersom fjernkontrollen er koblet opp mot GSM CyberKey kan du enkelt deaktivere fjernkontrollen via PC eller mobil, slik at den ikke lenger virker.

Kompatibel med både fjernkontroll og kodebrikke

Kodebrikker og pinkoder kan via ACT kortleser registreres på CyberKey med brukerens navn, på samme måte som med mobilnummer. Denne løsningen brukes ofte på hyttefelt, hvor besøkende må betale for inngang og hytteeiere slipper gratis inn med kodebrikke eller pinkode.

Se vårt utvalg av adgangskontrollsystemer fra ACT her.

Fjernkontrollen TO.GO fra Beninca kan også knyttes opp mot CyberKeys GSM-styring. Det gjøres ved at serienummeret til fjernkontrollen legges inn på nettsidene til CyberKey, og deretter registrerer dette på bruker med navn, og eventuelt leilighet. Ved å legge inn serienummeret kan du enkelt fjerne tilgang gjennom nettsiden, dersom noen har mistet eller fått frastjålet fjernkontrollen. 

Se vårt utvalg av Beninca TO.GO fjernkontroller her.

Ta kontakt

Har du noen spørsmål, eller ønsker å ta i bruk CyberKey GSM-styring? Ta kontakt med oss. Vi svarer gjerne på dine spørsmål!