Full kontroll med Locinox

Saco Teknikk er stolt av å kunne selge produkter fra Locinox, som er en ledende produsent av låser og lukkere for utendørs industriporter og dører. Vi har mye og variert vær i dette landet, som setter høye krav til låser og lukkere som skal brukes utendørs. Produktene fra Locinox er produsert i holdbare materialer av høy kvalitet, og er gjennomgående testet for optimal varighet og motstandsdyktighet i alle typer vær.

Utviklet for alle typer utendørsklima

Låser og lukkere som skal brukes utendørs har mye strengere krav enn låser for innendørs bruk. Dersom låser og lukkere ikke er spesielt utviklet for bruk utendørs kan de fort begynne å ruste. Dette er ugunstig for sikkerheten, estetikken og låsens levetid.

Locinoxs produkter er spesielt utviklet for å brukes utendørs. Produktene fra Locinox er produsert av materialer i høy kvalitet, som blant annet rustfritt stål og varmeforsinket stål (HDG) som er en metode for å korrosjonsbeskytte stål. Dette sørger for at materialet er motstandsdyktig mot mekanisk slitasje og skader i belegget. Varmeforsinket stål sørger for at låsene og lukkerne fra Locinox får en vedlikeholdsfri korrosjonsbeskyttelse i flere tiår. Låse- og lukkemekanismen i Locinoxs produkter forhindrer inntrengning av smuss, støv og fuktighet. Dette sørger for høy funksjonalitet over lang tid.  

Standardisert og effektiv montering

Alle låser og lukkere fra Locinox passer med universell fire-hull standard for montering. Monteringen av produktene lar seg enkelt utføre ved hjelp av ferdige hull og Locinoxs patenterte Quick-Fix metallplugger. 

Stort utvalg fra vårt lager i Oslo

Låser og lukkere for utendørsområder et er produkt som de fleste virksomheter og organisasjoner er nødt til å investere i. Velger du produkter fra Locinox kan du være sikker på at du har fått et produkt som fungerer optimalt over lengre tid, og som tåler daglig bruk i all slags vær.

Saco Teknikk kan levere det meste av produkter fra Locinox fra vårt velutstyrte lager i Oslo. Vi selger mye av blant annet disse produktene: 

  • Samson-2 – hydraulisk dørlukker
  • Verticlose-2 – hydraulisk dørlukker for 90 og 180 graders hengsler
  • MAGMAG – overflatemontert elektromagnetisk lås
  • LMKQ Vinci – overflatemontert mekanisk kodelås
  • SE.E/R – elektrisk overflatemontert lås
  • DVK-HD – forsterket karmoverføringl i rustfritt stål

Ta gjerne en tur innom nettsiden til Locinox for å se hele utvalget. 

Vi strekker oss langt for at våre kunder skal bli fornøyde. Ta derfor gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller har behov for spesifikke Locinox-produkter.