Saco Teknikk sikrer ditt område

Vi i Saco Teknikk har lang erfaring med sikring av områder, og kan tilby komplette sikkerhetsløsninger for de fleste utendørsområder. Når du velger Saco Teknikk får du hjelp til alt du trenger for å sikre et område mot uvedkommende, i tillegg til full kontroll over hvem som skal ha tilgang og til hvilken tid. Våre dyktige medarbeidere har spisskompetanse på produktene vi selger, og kan bistå med alt fra salg, levering og montering. 

Stort og variert utvalg av kvalitetsprodukter

Saco Teknikk har lang fartstid i bransjen, og er nå en ledende aktør innen områdesikring og adgangskontroll. Med vår lange erfaring og høye kompetanse vet vi hva som er funksjonelle og gode løsninger for ditt prosjekt. Vi setter derfor strenge krav for kvalitet, funksjonalitet og varighet for de produktene som vi har i vårt sortiment. 

Portåpnere

Vi har lange og mørke vintre her i Norge, og det å kunne sitte inne i bilen og åpne port, veibom eller grind er derfor både praktisk og bekvemmelig. Tenk så deilig å slippe å gå ut av bilen for å manuelt åpne veibommen inn til hytta! Saco Teknikk fører en rekke ulike fjernkontroller, portåpnere og sendere fra følgende merker:

Alle portåpnere i vårt sortiment kan brukes på porter, bommer, grinder og lignende. Vi selger også en rekke tilleggsutstyr, som bidrar til ytterligere forenkling av adgangskontroll. 

CyberKey er Saco Teknikk sin egen GSM-styring, som lar deg enkelt og effektivt administrere adgang via SMS, mobiltelefon eller nettside. Det betyr at administrator har fullstendig oversikt over besøkende, og kan enkelt legge til eller fjerne tilgang til et område. Å miste nøkkelkort eller fjernkontroll kan være en tidkrevende og kostbar affære. Med CyberKey løses dette ved bare et par klikk eller en SMS med kodeord. 

Les mer om CyberKey med GSM-styring her

Adgangskontroll og personsperrer

Uansett om du har behov for utstyr til industri, bedrift eller privat bruk, så har vi det du trenger. Saco Teknikk kan tilby flere typer personsperrer og utstyr for adgangskontroll til alt fra arbeidsplasser, industriområder og idrettsplasser – til borettslag, små og mellomstore bedrifter og private områder.

For områder med mange besøkende er adgangssperrene fra La Barrière Automatique et godt alternativ. Disse er designet for å kunne kontrollere innganger til bygg og områder med store mengder besøkende. Adgangssperrene fra La Barrière Automatique er robuste, enkle å installere og enkle å betjene. Dette gir rask og sikker adgangskontroll, og en effektiv og problemfri drift. 

Veibommer, porter og grinder

Saco Teknikk er en ledende aktør innen levering av automatiske bommer, porter og grinder. Vi har dermed lang erfaring og bred kompetanse innenfor dette feltet, og har både kapasitet og kompetanse til å påta oss krevende og omfattende oppdrag.

Vi vet hva som må til for å kunne levere et tilfredsstillende produkt som fungerer optimalt i all slags vær, og som gir den beste adgangs-sikringen. Vi har et stort utvalg av veibommer porter og grinder av høy kvalitet som dekker de fleste behov, og vi er selvfølgelig behjelpelig med både levering og montering. 

Alle veibommer i vårt sortiment er utstyrt med en frikoblingsmekanisme, som gjør det mulig å heve og senke bommen i tilfelle strømbrudd. Sikkerhet er viktig hos oss i Saco Teknikk, derfor leveres alle bommene også med sløyfedetektor. Bommene kan også leveres med fjernkontroll, GSM kodelås, ledlys og fotoceller ved behov. Vi leverer veibommer fra:

Vi leverer også et utvalg porter og grinder til både privat og industrielt bruk. Vi kan levere både manuelle og automatiske skyveporter og grinder inntil 9 meter. Grindene og grindautomatikken som vi fører er testet og sikret for bruk under norske værforhold.

Dersom du ønsker motoriserte porter og grinder til industribruk, er det den finske produsenten Ovitor og Belfox som er vår samarbeidspartner. Motorene fra Ovitor og Belfox er spesialtilpasset nordiske værforhold og passer best til industribruk. Ønsker du motoriserte porter grinder til privat bruk er Liftmaster fra vår samarbeidspartner Chamberlain er godt alternativ. 

Med vår lange erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss en spisskompetanse på motorisering av eksisterende grinder og porter. Vi har også et stort utvalg av tilbehør, som blant annet:

  • Fotoceller
  • Nøkkelbrytere
  • Kodelåser
  • Kantlister

Ta kontakt

Ta kontakt med oss i Saco Teknikk AS for en helhetlig, funksjonell og praktisk sikring av ditt område. Vi har bred erfaring innenfor områdesikring, og kan hjelpe deg med å finne den løsningen som passer best for deg, din bedrift eller organisasjon. Send oss gjerne en henvendelse via vårt kontaktskjema, send en e-post eller ring oss på telefon +47 22 90 29 90.