Sikkerhet med funksjonelt design

Det er ikke til å legge skjul på at det har blitt strengere krav til sikkerhet og et økt fokus rettet mot trygghet både på private og offentlige områder. Mange ønsker å sikre områder for gjennomkjøring, og da er det vanlig å sette opp pullerter i disse områdene. Dessverre er det ofte slik at standard pullerter i mange tilfeller kan forsterke følelsen av det å være utrygg – fordi de minner folk på at de er plassert på området nettopp for å øke sikkerheten. Du har sikkert sett pullerter plassert rundt omkring i byer, betongklosser og barrierer i gråtoner. Men visste du at det finnes flere typer med ulik form og flere funksjoner i tillegg til sikkerhet? Saco Teknikk fører et stort utvalg ulike pullerter, som bidrar til å gjøre bybildet tryggere og hyggeligere å ferdes i. 

Et trygt og trivelig byrom

Det er viktig med sikkerhetstiltak i byer. Det er vanlig å plassere ut pullerter i områder hvor mange mennesker ferdes, som for eksempel i gågater, rundt turistattraksjoner og verneverdige bygg. Samtidig er det like viktig å skape et hyggelig byrom som folk ønsker å bruke og oppholde seg i. Det er viktig at de som ferdes i bybildet ikke føler seg utrygge fordi det er plassert ut tydelige barrikader for biler og trafikk. 

Heldigvis finnes det en løsning på dette problemet, nemlig ulike pullerter med gjennomtenkt design og med flere ulike funksjoner og egenskaper. Saco Teknikk AS leverer pullerter som er:

  • Krasjtestede og garantert motstandsdyktige mot høyt trykk
  • Brannsikre, både mot høye temperaturer og mot brennmerker
  • ISO-sertifiserte innen luftrensing, antibakterielle egenskaper, kjemisk eliminering og med selvrensende egenskaper
  • Motstandsdyktige mot ekstreme temperaturforandringer
  • Miljøvennlige og 100 prosent resirkulerbare

Hydrauliske pullerter og kjøretøysperringer

Vi fører et stort utvalg hydrauliske pullerter, som enkelt kan heves og senkes etter behov.  Dette er en praktiske og funksjonelle pullerter som gir god kontroll på hvilke kjøretøy som har tilgang til området, uten at de tar for mye oppmerksomhet. I vårt utvalg har vi hydrauliske pullerter som kan stoppe kjøretøy på inntil 1,5 tonn i 50 kilometer i timen, og vår mest robuste pullert kan stoppe kjøretøy på inntil 7,5 tonn i 80 kilometer i timen. 

Se vårt utvalg veisperringer og pullerter, samt tekniske spesifikasjoner her.

Spennende design med flere funksjoner

Første prioriteten til pullerter vil alltid være å sørge for sikkerheten. Med dette som utgangspunkt har SANAE og La Barrière Automatique designet smarte og funksjonelle pullerter som tar hensyn til eksisterende sikkerhetsrisikoer, samtidig som det ser pent ut i bybildet og tilfører nye og spennende bruksområder. I vårt sortiment får du pullerter med blant annet:

  • Ladestasjoner for mobiltelefoner
  • Trivelige møteplasser og sittegrupper
  • Sykkelparkering
  • Lysfiksturer
  • Blomsterpotter

Pullert med fokus på et bedre miljø

Som en del av Security by Design-serien fra SANAE og La Barrière Automatique finnes det mange ulike pullerter, som kan oppfyller forskjellige behov som finnes i bybildet. Mange områder i byer har høy luftforurensning. LBA Miss Hyde er en type pullert hvor overflaten er utstyrt med et materiale som er luftrensende, antibakterielt og selvrensende når det blir aktivert i solen. Denne typen teknologi kalles fotokatalyse og fungerer ved at øko-aktive materialer blir blandet sammen med harpiksen på overflaten til pullerten.

Ta kontakt med Saco Teknikk AS

Er du på utkikk etter pullerter som sørger for høy sikkerhet og samtidig tar vare på områdets estetikk, bidrar til et bedre miljø og som tilfører noe nytt og spennende til området? Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat!