Skyveporter- og grinder fra Saco Teknikk AS

Vi i Saco Teknikk AS har spesialisert oss på skyveporter– og grinder, samt tilleggsutstyr. Vi fører et stort og variert utvalg til de fleste typer bruk. Vi har strenge kvalitetskrav til de produktene som vi selger. Produktene skal ha gjennomtenkte og funksjonelle løsninger som er tilpasset daglig bruk i norske værforhold. Kjøper du skyveport hos oss, skal du være trygg på at du har kjøpt et produkt av høy kvalitet og med lang varighet, som krever minimalt med vedlikehold og oppfølging.

Lang erfaring med salg

Saco Teknikk AS har lang og god erfaring med salg av skyvegrinder- og porter, og har en stor portefølje med fornøyde kunder. Alle skyvegrinder i vårt sortiment oppfyller strenge krav til kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet. Vi kan levere skyvegrinder til kunder innen både industri og det private markedet, og kan utføre montering ved behov.  

Skyvegrindene i vårt sortiment kan leveres med grindautomatikk fra den tyske produsenten Belfox eller den finske produsenten Ovitor. Begge produsenter lager produkter som er spesialtilpasset nordiske forhold. Det betyr at du kan være trygg på at skyvegrinden fungerer optimalt, uavhengig av værforhold.

Les mer om Ovitor her.

Fjernkontroll, GSM-styring og tilbehør

Skyveporter- og grinder i vårt sortiment kan leveres med vår egen GSM CyberKey, som enkelt lar deg administrere og ha oversikt over trafikk inn og ut av området som er sikret med veibom eller skyveport. Dette er et perfekt produkt å kombinere med for eksempel veibom inn til et hyttefelt, hvor besøkende må betale og hytteeiere skal ha tilgang gratis. 

Les mer om CyberKey med GSM-styring her.

Dersom du har behov for betalingsmuligheter kan vi tilby Ticketmaster og NAYAX betalingsterminaler:

Ticketmaster er en robust betalingsterminal for ubetjent bruk utendørs. Terminalen har integrert bankterminal og kortleser, og kan brukes med alle typer kort. Med terminalens administrasjonsprogram har du full kontroll over salgsrapporter og statistikker. 

NAYAX er en liten og kompakt betalingsterminal. Med denne trenger man ikke taste inn kode. Terminalen fungerer med både chip, magnetstripe og kontaktløs betaling, og fungerer med alle typer kort. Det er også mulig å betale med med forhåndsfylte kort, Apple Pay, Google Pay, VIPPS og NAYAX sin egen app MONYX. 

Ta kontakt

Saco Teknikk kan levere varer til hele Norge. Ta kontakt via vårt kontaktskjema, send oss en e-post eller ring oss på telefon +47 22 90 29 90 dersom du ønsker å kjøpe noe fra vårt sortiment, eller har noen spørsmål angående de produkter som vi selger. Våre dyktige medarbeidere har solid kunnskap om alle produkter i vårt sortiment, og kan svare på de spørsmål du måtte ha.