Veibommer som dekker de fleste behov

Vi fører et stort utvalg veibommer

På anlegg og områder med behov for begrenset adgang benyttes det ofte veibommer. Saco Teknikk AS er en av Norges ledende aktører innen levering av automatiske veibommer av høy kvalitet, og som dekker mange ulike behov. Alle veibommene i vårt sortiment leveres med sløyfedetektor for økt sikkerhet.

Vi kan også tilby mange praktiske tilleggsprodukter som sørger for økt sikkerhet, enklere bruk og bedre kontroll på inn- og utkjørsel. Når du bestiller veibom fra oss skal du føle deg trygg på at du får en velfungerende veibom som trygt og effektivt sperrer av området.

Veibommer som tåler vær og vind

Vi har lange og kalde vintre her i Norge. Derfor har vi strenge kvalitetskrav når vi velger ut produsenter. Veibommene i vårt sortiment er alle tilpasset et nordisk klima, og skreddersydd for norske forhold. Vi stiller krav til gode og funksjonelle løsninger, slik at våre kunder vet at de har fått et velfungerende produkt, uansett vær. 

Veibommer fra La Barrière Automatique

Franske La Barrière Automatique er en av Europas største produsent av bommer og bomautomatikk. La Barrière Automatique fører et bredt spekter av ulike bommer i forskjellige størrelser, slik at du kan være sikker på at du finner en bom som dekker ditt behov. Bommene leveres med 3-fas motorer drevet av frekvensomformer og snekkegir fra Bonfiglioli, i tillegg til en sterk og holdbar overflatebehandling.

Les mer om veibommer fra La Barrière Automatique her.

Veibommer fra Magnetic Autocontrol

Tyske Magnetic Autocontrol er en av Europas største produsenter av utstyr for regulering av kjøretøy- og persontrafikk. Veibommene er bygd opp av moduler, slik at de kan tilpasses de fleste applikasjoner for bommer med passasje opp til 10 meter. Bomsøylene er bygd opp av aluminiumsplater med værbestandig lakk, slik at de skal kunne fungere optimalt, selv på kalde vinterdager. 

Veibommene fra Magnetic Autocontrol er utstyrt med patentert MHTM Microdrive bomautomatikk med MGC styring, og leveres komplett med 2-kanals sløyfedetektorer og bomarm fra Variobom. Dette prisvinnende designet sørger for pålitelig og effektiv bruk over lang tid og med høy trafikk. Åpningstidene på veibommen er fra 1,3 til 9 sekunder, avhengig av lengde og utførelse på bomarmen. 

Les mer om veibommer fra Magnetic Autocontrol her.

Veibommer fra Beninca

EVA. fra Beninca er en 24VDC elektromekanisk bom for hyppig og intensiv bruk. Veibommen leveres komplett med styrekort, radiomottaker 433.92 MHz og batterilader for reservebatteri. Veibommen leveres med en integrert encoder, i stedet for endebrytere. Dette sørger for en presis og myk bevegelse på bommen. EVA. fra Beninca er utstyrt med SIS (Safety instrumented systems) for rask og enkel tilkobling til flere bomsystemer. 

Les mer om veibommer fra Beninca her.

Veibommer med betalingsterminaler

I mange tilfeller er det praktisk med en betalingsterminal på veibommer, for eksempel ved innkjøring til hytteområder. Saco Teknikk AS kan tilby betalingsterminaler fra Ticketmaster og NAYAX.

Dersom du har behov for en robust betalingsterminal for bruk utendørs kan vi anbefale Ticketmaster med integrert bankterminal og kortleser. Ticketmaster fungerer med alle typer kort – både chip, magnetstripe og kontaktløs betaling. Med Ticketmasters administrasjonsprogram har du full tilgang til betalingsinformasjon, salgsrapporter og statistikker. 

NAYAX er en mindre og mer kompakt betalingsterminal. Denne fungerer på alle typer kort, i tillegg til forhåndsfylte kort, Apple Pay, Google Pay og NAYAX sin egen betalingsapplikasjon MONYX. Med NAYAX trenger man ikke å taste inn kode, og den fungerer med chip, magnetstripe og kontaktløs betaling. 

Ta kontakt med Saco Teknikk AS

Vi har lang erfaring med levering av veibommer, og har kompetanse og kapasitet til å utføre alt fra små til store og mer kompliserte oppdrag. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å finne funksjonelle løsninger som dekker dine behov.