Liftmaster

Liftmaster som er en del av ‘The Chamberlain Group, INC’, som er ledende aktører på garasjeportåpner- og håndsendermarkedet. Med et bredt utvalg av produkter innen sikring av områder og nærmere 50 års erfaring, er Liftmasters produkter et trygt valg. Ytelse, funksjonalitet og utholdenhet er satt i høysetet for alle deres produkter. Liftmasters portåpnere har automatisk kraftjustering som betyr at det aldri brukes mer kraft enn nødvendig ved lukking og åpning av porten. Dersom porten møter hindringer på vei ned vil den begynne å reversere. Om den skulle møte hindringer på vei opp vil den stoppe. Kraftjusteringen programeres ved montering av portåpneren, og det er du som bruker som må sørge for at dette utføres.

Liftmaster Garasjeportåpnere

Saco Teknikk AS leverer Liftmaster garasjeportåpnere både til privat bruk og industri. Disse portåpnerne er av høyeste kvalitet og har quartz-styrte radiofjernstyringer. Liftmaster produserer portåpnere som gir økt sikkerhet og utvidet bruksområde. Alt styres enkelt fra bilen når man nærmer seg porten. Dette kan gjøres enten ved bruk av en Liftmaster håndsender eller via deres app og åpne med mobilen.

Liftmaster Grindåpnere

Saco Teknikk AS leverer Liftmaster grindåpnere. Disse tåler det tøffe nordiske klima og mange år med utvidet bruk. Vi i Saco Teknikk AS tilbyr komplette sett med nødvendig tilleggsutstyr samlet i én pakke. Liftmasters grindåpnere kan også kobles til deres app slik at systemet kan styres via mobilen.

Liftmaster Sendere

Vi leverer også Liftmaster håndsendere. Dette er 4-kanals universal minihåndsendere med skyvecover som forhindrer at du kommer borti knappene ved et uhell og kan enkelt henges på nøkkelknippet. Her kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Liftmaster Tilbehør

Dersom du trenger fotocelle, nødutløser, reparasjonssett eller kodlås, kan vi hjelpe deg. Her kan du se vårt utvalg.

For mer informasjon om hvert enkelt produkt vi leverer fra Liftmaster, kan du ta en titt i vår netbutikk. Skulle du ha spørsmål vedrørende produktene fra Liftmaster kan du ta kontakt her for en uforpliktende prat.