Skyveporter

Skyveporter kan leveres både til industrielt og privat bruk. Porten leveres i aluminium inntil 17 meters bredde, med og uten motor.

 

Trenger du eller din bedrift skyveport eller grinder for å hindre at uvedkommende tar turen inn på din eiendom?  Vi leverer til både til privat- og industribruk, Vi er spesialist på porter med og uten motorer. Vi motorisere også eksisterende porter og grinder.

Vi leverer aluminiumsporter til alle formål og størrelser . Vi representant for Holler Tore i norge og lever BALU skyveporter til industriell bruk. Til privat bruk kan levere vi Colibri porter med forskjellig design etter eget ønske.

Ved motorisering av eksisterende porter bruker vi Liftmaster eller Belfox, Dette er motorer vi har testet for å tåle tøffe norske værforhold. For å sikre en myk og smidig gange leveres Skyveportmotor med frekvensomformer.

Våre porter og portautomatikk er kvalitetssikret for å takle tøffe norske forhold. Med lang erfaring i bransjen sørger vi for levering til avtalt tid og kvalitet helt fra første kundekontakt til gjennomført leveranse.