Ovitor portautomatikk

Ovitor har spesialisert seg på konstruksjon og produksjon av drivenheter og styreskap for industriporter og -grinder. Selskapet ble etablert i 1953 og tilhører med sin årlige produksjon av 30 000 enheter som en av bransjens største produsenter i Europa.

Ovitors styrke er å lett tilpasse sine motorer og styreskap etter kundens ønske. Programmet inneholder produkter for alle slags leddporter, rulleporter, slag- og skyvegrinder, pendeldører, og hurtiggående rulleporter.

  • Ovitor CS 310 er et styreskap som kan brukes på alle Ovitors portmotorer. Det er kjent for sin anvendelighet og kvalitet. Automatisk lukking er standard, og med tilleggskort kan du koble til trafikklysstyring og fotoceller. Portmotoren kan leveres både for hullaksling og med akseltapp for montering med kjede og drev.

Last ned PDF: CS310 ManualCS500 manual Duo

Ovitor har spesialisert seg på leveranser av driv enheter til skyve- og slaggrinder for industrien.

  • Ovitor PK 85 er en grindmotor for industriporter og grinder med høy kvalitet levert til slaggrinder inntil 4 meters port bredde. Styreskap CS 300 eller CS500 for dobbel installasjon. Begge kan leveres med frekvensomformer For soft-start-stopp.
  • Ovitor LPT5 er en skyvegrindmotor for industriporter og grinder. 3-fase 0.55 kW motor med tannhjul for tannstangdrift, kapsling og fundamentplate.
  • Styreskap CS310 leveres som standard med med frekvensomformer for soft-start-stop

 

– Våre veibommer, porter, grinder og skyveporter leveres ofte med GSM Cyberkey, Ansonic radioutstyr, ACT kortleser, ACT kodelås, klemlister 8,2koHm fra Mayser, RF gate fra Bircher og fotoceller fra forskjellige leverandører.